Made in Sweden

Som smålänningar är vi vana att hushålla med våra resurser. För oss betyder sparsamhet; kvalité och hållbarhet i alla led. Det som håller över generationer är för oss en bra affär. Därför har vi med omsorg valt material och ytbehandlingar som motsvarar våra högt ställda krav.

 

Våra möbler i kollektionen BARR tillverkas av svenskt rostfritt stål. I vår fabrik formas stålet till önskad form i en bockmaskin. Där första biten slutar börjar nästa - vilket innebär fullt materialutnyttjande utan spillmaterial. När samtliga ingående detaljer formats svetsas de samman till en unik produkt. Svetsningen är ett precisionshantverk som kräver lång yrkesskicklighet.


Produkterna ytbehandlas i två steg för att ge det bästa skyddet mot rost. Efter tillverkning i vår fabrik betas produkten för att återfå rostskydd i svetspunkterna. Slutligen pulverlackeras produkterna i matta vädertåliga färger. 

Skötselråd

Alla produkter i kollektionen BARR kräver minimalt underhåll och tål att stå ute året om. Vid normal rengöring rekommenderar vi att använda sig av varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig stålull eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor.  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 Fabrikant Aktiebolag